Snackcar ‘de Vrijheid’ wordt paviljoen.

De bekendste snackkraam van Den Haag ‘Snackcar de Vrijheid’ wordt vernieuwd! In de week voorafgaand aan Bevrijdingsdag 2018 heeft de gemeente Den Haag ingestemd met de ingediende plannen en heeft vergunningen verleend voor de bouw van een permanent paviljoen aan de Bezuidenhoutseweg boven de A12 in Den Haag.

De Snackcar zal plaats maken voor een sprankelend permanent paviljoen. De abstracte vormgeving legt de nadruk op de bedrijfsvoering en ook de langgerekte, volledig te openen pui, moet bijdragen aan het open karakter van de nieuwe snackgelegenheid; Snackpaviljoen ‘de Vrijheid’.

R4a maakte het ontwerp voor een paviljoen dat past in de omgeving en toegankelijker is dan de oude snackcar. Samen met de opdrachtgever hebben we gezocht naar een optimale omzetting van standplaatsvergunning naar een permanente gebouw. We hebben de opdrachtgever begeleid bij de aanvragen voor omgevingsvergunning, ontheffing bestemmingsplan en milieuaspecten (gebruiksbesluit), horecavergunning en huurovereenkomst. In de realisatiefase begeleiden we de opdrachtgever bij de sloop van de oude snackcar, realisatie en plaatsing van het nieuwe paviljoen.

lees meer over het project…

 

2018-05-05T16:12:38+00:00 5 mei 2018|