Subsidietoekenning Verbouwing Muziekcentrum Musicon

Muziekcentrum Musicon aan de Soestdijksekade in Den Haag wordt verbouwd. De verbouwing is gericht op het verbeteren en verbreden van de gebruiksmogelijkheden, van de bouwkundige- en installatietechnische kwaliteit van de diverse ruimten en van de horeca-exploitatie, zodat meer (nieuwe) klanten, publiek en deelnemers kunnen worden aangetrokken.

R4a is sinds eind 2015 betrokken bij de verbouwingsplannen en ondersteunt Musicon ontwerp- en procesmatig bij de verbouwing. Drie oefenruimtes op de begane grond van het muziekcentrum zullen worden getransformeerd tot twee multifunctionele zaalruimten die te koppelen zijn tot één nog grotere zaal. Naast het vergroten en flexibel maken van de verhuurbare ruimte wordt er ook geïnvesteerd in nieuw sanitair, in het opknappen van de hoofdentree en de bar. Onder andere met het oog op doorontwikkeling van de buurtfunctie van het centrum zal de bar worden uitgebreid met een nieuwe, kleine keuken.

Gemeente Den Haag heeft positief gereageerd op de subsidieaanvraag voor de verbouwing.
De verbouwingsplannen zijn in voorbereiding. Meer informatie over het project >

2017-02-21T15:35:37+00:00 20 oktober 2016|