In ontwikkeling: Bouwaanvraag verbouwing Musicon Den Haag ingediend

Muziekcentrum Musicon in Den Haag wordt intern verbouwd. Door een efficiëntere inrichting van met name de begane grond van het gebouw wordt een flexibeler gebruik mogelijk.

Drie oefenruimtes op de begane grond maken plaats voor een tweetal grotere verhuurbare ruimten. De bar van het podiumcafé wordt uitgebreid met een kleine doch volwaardige keuken en een nieuwe rokersruimte met zicht op het podium. Het plan is om met de verbouwing meteen de oorspronkelijke hoofdentree van het voormalige schoolgebouw in ere te herstellen.

R4a ondersteunt Musicon ontwerp- en procesmatig bij de herinrichting.
Naar verwachting wordt het opgeknapte pand nog in 2017 opgeleverd.

Lees meer over het project –>

 

2022-09-02T16:41:14+00:00 26 mei 2017|