Bouwupdate: start uitvoering Sparta Rotterdam MFA Nieuw Terbregge

In Rotterdam is de uitvoering van de grootschalige renovatie en uitbreiding van MFA sportcomplex Nieuw Terbregge voor Sparta Rotterdam van start. Op 1 april tekende Bezemer Bouw het contract met Gemeente Rotterdam en Sparta Rotterdam.

Sportcomplex Nieuw Terbregge in Rotterdam wordt uitgebreid naar een multifunctionele accommodatie met permanente huisvesting voor de jeugdopleiding en een nieuwbouw topsportaccommodatie. Daarnaast wordt het bestaande, twintig jaar oude sportcomplex heringericht en verduurzaamd naar de wensen en eisen van nu. De voetbalclub en gemeente kiezen hiermee voor een duurzame- en toekomstbestendige aanpak waarbij de verschillende afdelingen binnen Sparta collectief, naast- en met elkaar kunnen optrekken.

Gemeente Rotterdam heeft niet alleen voor de vernieuwbouw de opdracht verstrekt: de verkeers- en parkeersituatie wordt verbeterd. Daarnaast worden er sportvelden vervangen en vindt er watercompensatie plaats.

Na de benodigde sloop- en grondwerkzaamheden start Bezemer Bouw – na aankomende bouwvak – met de nieuwbouwwerkzaamheden. De oplevering is gepland in de zomer van 2023.

R4a architecten & ingenieurs wenst Sparta, Gemeente Rotterdam, Bezemer Bouw en alle overige betrokkenen een mooi bouwproces en een goede samenwerking toe!

 

Lees HIER meer over het ontwerp.

2022-06-27T17:23:57+00:00 27 juni 2022|